VÅRA TJÄNSTER
Redovisningsbyrå

Allt från löpande bokföring till avancerad rådgivning


BOKFÖRING


Du som kund hos Ekonomitornet lämnar över ansvaret för företagets bokföring och redovisning i trygga händer. Vi utför arbetet effektivt och återkopplar snabbt till dig för att du alltid ska vara uppdaterad med utvecklingen i ditt företag. Antingen skickar du underlagen till oss eller så hämtar vi den hos dig. Återrapporteringen sker antingen via skickade rapporter eller personlig kontakt för att du ska få en klar bild över hur periodens resultat ser ut. Vi sköter givetvis även företagets löner och tar hand om all rapportering kring detta. Kontroll över kund- och leverantörs-reskontran sköts löpande för att se till att alla kunder betalar i rätt tid och att alla leverantörsfaktruror betalas i tid för att slippa dröjsmålsräntor och påminnelseavgifter. Vi kan även ombesörja inkasso och kronofogdeärenden.


BOKSLUT


Resultatet av bokslutsarbetet, årsredovisningen, är den sammanfattande rapport över hur verksamheten har fortlöpt under räkenskapsåret som gått. Alla aktiebolag måste enligt lag varje år upprätta en årsredovisning och skicka in den till bolagsverket. Detta sköter Ekonomitornet åt dig och ditt företag.

Vi ser till att allting är färdigställt enda fram till det är dags för revisorn att godkänna och signera det hela.


DEKLARATIONER


Oavsett vad ditt företags behov är kan du tryggt lämna över ansvaret att deklarera och rapportera till Skatteverket till oss.  Vi sköter alla löpande deklarationer. Ekonomitornet sköter även de årliga deklarationerna både för dig och ditt bolag i samband med årsavslutningen. Det innebär att du inte behöver fundera på hur arbetsgivardeklarationer eller momsdeklarationer skall fyllas i under året, eller hur inkomstdeklarationen ska göras vid årets slut.Copyright © EKONOMITORNET 2016


RÅDGIVNING


Redovisningskonsulterna på Ekonomitornet har mångåriga erfarenheter från olika typer av bolag och verksamheter, och gemensamt brukar vi finna de bästa lösningarna till olika frågeställningar.  När frågor eller problem uppstår hittar vi vägar för problemlösning och effektivisering av företagets rutiner.


PRIVAT DEKLARATION


Vi erbjuder deklarationshjälp till privatpersoner. Nedan är några av de deklarationer vi upprättar:

Försäljning av aktier/fonder

Husförsäljning

Bostadsrättsförsäljning

K10-deklarationer (delägande i fåmansbolag)


MARKNADSFÖRING


Välj mellan snygga mallar eller skapa från grunden, Snygga hemsidor ska inte kosta skjortan. Därför har vi tagit fram ett antal snygga och färdiga mallar som ni kan välja mellan. När ni har hittat mallen som passar er nya hemsida anpassar vi den och bygger om den så den blir unik för er. Skulle det vara så att ni inte hittar en mall som passar kan vi skapa en helt egen design från grunden.
Våra redovisningspartners

EKONOMITORNET

Karlsrovägen 2B

182 53 Danderyd

08-68456600

Org. nr 559040-7507

Info@ekonomitornet.se